databekabeling header image

Databekabeling

Databekabeling is vandaag niet meer weg te denken uit onze werkomgeving. Steeds meer en meer technieken worden rechtstreeks verbonden met onze gestructureerde databekabeling. We denken dan aan wifi Access Points via Power-over-Ethernet (PoE), IP Voice telefonie, intelligente luidsprekers en allerhande IoT devices, HVAC installaties, IP camera’s, intelligente PoE LED verlichting, brand- en inbraakcentrales, enz …

Gestructureerde databekabeling is m.a.w. dé ruggengraat van elke moderne werkomgeving. Of het nu gaat om een klassieke kantooromgeving, een operatiekwartier, scholen, industrie of een labo, zonder een degelijke en up-to-date databekabeling ondervinden gebruikers vroeg of laat ernstige problemen.  

Daarom meent DuraConnect dat het uitermate belangrijk is om vanaf de ontwerptafel het lot databekabeling de aandacht te geven die het verdient en future-proof uit te werken.

DuraConnect ontzorgt haar klanten vanaf de start van hun project en helpt hen bij de realisatie van een op maat gemaakt design. Wij streven naar een oplossing die rekening houdt met alle noden van onze client, zowel op het vlak van performantie, duurzaamheid, kwaliteit en beschikbaar budget.

DuraConnect biedt een uitgebreid gamma aan in gestructureerde databekabeling. Dit gaat van Cat.6, Cat.6A, Cat.7 en Cat.8 in de klassieke RJ45 koperbekabeling tot de laatste technologieën in MultiMode OM4/OM5 en SingleMode OS2 Fiber Optic bekabeling. Ook een op maat gemaakte Fiber-to-the-Office (FttO) of Fiber-to-the-Desk (FttD) bekabeling behoort tot de vele mogelijkheden.

Met de meer dan 25 jaar ervaring van haar key medewerkers is DuraConnect - zelfs als jong bedrijf -een gevestigde waarde in zijn vakgebied.


tree

Glasvezel


LEES MEER

Koperbekabeling


LEES MEER

Datacenters


LEES MEER

tree

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

lees meer verder gaan