wifinetwerken header image

Wifinetwerken

Goed en performant werkende wireless netwerken zijn vandaag onontbeerlijk. DuraConnect beschikt over de juiste expertise om van bij het begin van jouw project het juiste design uit te tekenen.

Of je nu een bestaand wifinetwerk wenst na te meten om de performantie te checken en blindspots op te sporen, of je wenst een nieuw state-of-the-art wireless netwerk te installeren, DuraConnect geeft je graag van bij de start tot finish de nodige assistentie om hier een succesverhaal van te maken.

De implementatie van een wifinetwerk gebeurt meestal in 4 fases:

  • Predictive survey op papier: samen met de klant bespreken we de noden waarna een eerste ontwerp wordt opgesteld en een prijsvoorstel volgt.
  • Aan de hand van dit ontwerp wordt er in uitvoering de nodige databekabeling voor de Access Points (AP’s) voorzien. Hierbij wordt er steeds enige reserve ingecalculeerd.
  • Op het moment dat de binnenafwerking (in een nieuw in te richten omgeving) start, voeren wij een site visit uit waarbij de exacte locatie van elke AP wordt vastgelegd, waarna de AP’s geplaatst worden.
  • Configuratie en indienststelling, waarbij er meestal nog een laatste controlemeting wordt uitgevoerd, zodat we er 100% zeker van zijn dat alles perfect werkt zoals in het ontwerp is overeengekomen.

Ook na de indienststelling staat DuraConnect ter beschikking om je netwerk up-to-date te houden middels firmware updates en periodieke configuratie aanpassingen.


tree

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

lees meer verder gaan