#

Datacenters


Het datacenter of de server room is het kloppende hart van jouw onderneming. Indien jouw on-site servers, storage of core switches niet op een correcte manier gekoeld worden of niet voorzien zijn van een perfect werkende databekabeling die aan jouw noden voldoet, loopt jouw actieve apparatuur vroeg of laat schade op. Een onderbreking van de stroom of een uitval van een server of switch kan zéér verstrekkende gevolgen hebben voor de werking van jouw bedrijf.

DuraConnect heeft de nodige expertise in huis om je van in het begin te ondersteunen met het ontwerpen van een voor jou op maat gemaakte oplossing, steeds rekening houdend met de snel veranderende datacommunicatiewereld.

Voor het plaatsen van cold aisle of in-row cooling omgevingen werken wij samen met toonaangevende fabrikanten. Door de jarenlange ervaring in het plaatsen van zowel kleine als grote setups kent dit voor ons geen geheimen meer.

Het berekenen en installeren van power back-up systemen, UPS’en of het monitoren van power consumptie per datarack of per server en het genereren van alarmen bij gedetecteerde afwijkingen of het vanop afstand aan- en uitschakelen van een power outlet zijn slechts enkele van de mogelijkheden. 

Intelligente patching systemen kunnen een hulp zijn voor de klant voor al zijn Moves Adds & Changes (MAC’s), het beheren van het aantal gebruikte switchpoorten of het detecteren van een onderbreking door bijv. een ongewenste actie van een medewerker.

Toegangscontrole, temperatuurmonitoring, waterlekdetectie kunnen je als eigenaar helpen bij het vroegtijdig detecteren van afwijkingen, zodat er snel ingegrepen kan worden om schade te voorkomen.

Met de installatie van een brandpreventiesysteem onderscheidt DuraConnect zich dusdanig van de meeste andere installateurs. Hierbij leggen we de focus veeleer op voorkomen in plaats van bestrijden. Het bestrijden door gebruik te maken van gas of waternevel resulteert veelal in beschadigingen van gevoelige apparatuur, daar waar preventie een dergelijk event simpelweg voorkomt.tree

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

lees meer verder gaan