Over DuraConnect

Over DuraConnect

DuraConnect is actief sinds 2017 en opereert onder de vleugels van de investeringsmaatschappij Vlinvesta.

Voortrekkers Bart Valckx en Ben Scherrens (beiden meer dan 25 jaar actief in de wereld van de databekabeling) hebben een brede waaier van succesvolle projecten achter de rug en dit in de meest uiteenlopende sectoren binnen de BeNeLux, Frankrijk en Duitsland. Ze stuurden verschillende teams aan die opdrachten vervulden voor diverse internationale bedrijven, overheden, televisie- en mediamaatschappijen, en binnen de ziekenhuissector.

DuraConnect voorziet naast de VCA basis ook in VCA VOL opleidingen voor haar medewerkers en beschikt tevens over een firma VCA* certificaat.

Bovendien beschikt DuraConnect over een ERKENNING ALS AANNEMER (nr. 41211) voor overheidsopdrachten in de klasse & categorieën/ondercategorieën 3P1 + 1P2 + 1P3 + 1S1 + 3S4.

Ons bronzen ECOVADIS label onderstreept het belang dat wij hechten aan zorg voor het milieu, arbeids- & mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. Samen met onze leveranciers en klanten werken we graag mee aan een betere wereld.

 

  • Ons doel:
    Onze klanten ontzorgen inzake hun noden betreffende datatransport en de architectuur daarvan nu reeds af te stemmen op wat hen in de toekomst te wachten staat.
  • Onze missie:
    Bijdragen tot een wereld in verbinding met een zo beperkt mogelijke ecologische voetafdruk.
  • Ons motto:
    Let’s make IT simple.

tree

Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen?


NEEM CONTACT OP

tree

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

lees meer verder gaan